Oferte de cazare la Cazanele Dunarii

iind pozitionata intr-o zona deosebita cu numeroase puncte de vizitate de o frumusete inegalabila, pensiunea noastra va ofera cazare la Cazanele Dunarii dar si posibilitatea de a ajunge rapid la Pestera Veterani, Manastirea Mraconia, Tabula Traiana sau Statuia lui Decebal precum si la alte destinatii turistice din apropiere de Orsova, mai exact Parcul Natural Portile de Fier si Manastirea Sfanta Ana. Fiind toate in aceeasi zona cu pensiunea Melba, pensiunea Steaua Dunarii sau Pensiunea La Ponton, Casa Mraco va ofera acelasi peisaj superb, unic, specific Cazanelor Dunarii.

Pentru mai multe informatii accesati paginile ce poti face la Cazanele Dunariidespre Pestera Ponicova si galeriile din Pestera Ponicova.

Oferte de cazare la Cazanele Dunarii

Nu foarte departe de Casa Mraco este Manastirea Sfanta Ana. Situata in orasul Orsova aflat pe Defileul Dunarii aceasta manastire este una dintre cele mai frumoase locuri naturale din tara. Este pozitionata pe coama dealului Mosului, care domina orasul Orsova. A fost ctitorita de ziaristul Pamfil Seicaru care a participat in batalii in zona Orsovei ca si sublocotentent in Regimentul 17 Infanterie in primul Razboi Mondial.
Parcul National Portile de Fier este pe malul stang al Dunarii pozitionata intre localitatile Bazias si Gura Vaii, in Judetul Mehedinti, si se intind pe teritoriul judetului Caras Severin. Din perimetrul sau fac parte si Muntii Mehedinti, o pare din Podisul Mehedinti si fasia de lac care apartine de teritoriul national. Este o arie protejata care conserva peisaje de o deosebita frumusete si diversitatea biologica a habitatelor.
Pestera Ponicova este una dintre cele mai mari pesteri din Defileu. Galeriile sale au 1660 m si strabat Ciucarul Mare iesind in Dunare. Este accesibila pe uscat sau de pe Dunare cu barca. La intrare in pestera Ponicova, paraul care are acelasi nume creaza chei salbatice si scurte si un pod natural, lung de aproximativ 25 m si inalt de 6-8 m.
Tabula Traiana este situata nu departe de statuia lui Decebal pe malul sarbesc. Placa memoriala romana Tabula Traiana este veche de aproximativ 2000 de ani si este situata la iesirea din Cazanele mici. Monumentul a fost ridicat de imparatul roman Traian, adversarului regelui Decebal, pentru a marca marsul trupelor romane catre Dacia si pentru a comemora victoria Imperiul Roman asupra dacilor.

Cititi si despre idei de activitati la Cazanele Dunariiactivitati la Cazanele Dunarii si ce poti face la Cazanele Dunarii.